Sincan Belediyesi yüzme kursu kayıtları başladı

Sincan Belediyesi yüzme kursu kayıtları başladı

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik çalışmalara devam eden Sincan Belediyesi, yüzme kursu kayıtlarını başlattı. 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için kurs ücreti 350 TL, 15 yaş ve üzeri yetişkinler için ise 600 TL olarak belirlendi.

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik çalışmalara devam eden Sincan Belediyesi, yüzme kursu kayıtlarını başlattı. 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için kurs ücreti 350 TL, 15 yaş ve üzeri yetişkinler için ise 600 TL olarak belirlendi. Kayıtlar, 26 Eylül’e kadar devam edecek olan kursa katılmak isteyen vatandaşlar, Sincan Belediyesi’nin resmi internet sitesinden kayıt yaptırabilecek.

basliksiz-1-001.jpg

“SAĞLIKLI YAŞAMA BİRLİKTE KULAÇ ATACAĞIZ ”

Sincan Belediyesi, sosyal faaliyetlerde yaş gruplarına özel hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, yaz aylarında da yüzme kursu veren belediye, yeni dönem için de yüzme kursu kayıtlarını başlattı. Bugün itibarıyla başlayan kurs kayıtları, Sincan Belediyesi, resmi hesabı üzerinden yapılan “Sağlıklı yaşama birlikte kulaç atacağız ”paylaşımı ile duyuruldu. Sağlıklı yaşamı teşvik eden bu kurs ile çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

basliksiz-2-002.jpg

AYLIK KURS ÜCRETİ BELLİ OLDU

26 Eylül tarihine kadar kayıtları devam edecek olan kursun fiyat bilgisi belli oldu. Kursta çocuk grubunun 7-14 yaş aralığında olması gerekiyorken, yetişkin grubuna 15 ve üzeri yaş grubundaki kişiler kayıt yaptırabilecek. Söz konusu yüzme kursunda çocuk grubu için aylık ücreti 350 TL tutarında iken, yetişkin grubu için aylık ücret 600 TL olacak. Bu şartları sağlayan kişiler ve kursa kayıt olmak isteyen çocukları bulunan aileler Sincan belediyesi resmi internet sitesi üzerinden gerekli işlemleri yapabilecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.