Sinan Oğan Kılıçdaroğlu'nun kendisine sunduğu vaatleri açıkladı!

Sinan Oğan Kılıçdaroğlu'nun kendisine sunduğu vaatleri açıkladı!

2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'na destek veren Sinan Oğan, bunun nedeni olarak Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi öne sürdü. Oğan, ayrıca tehdite uğradığını ve devlet korumasına sığındığını kaydetti.

Sinan Oğan, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. TV100 canlı yayınında konuşan Oğan, seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı'nı desteklemesinin nedeni olarak eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi gösterdi.

Oğan, Kılıçdaroğlu, kendisine destek vermesi halinde Ümit Özdağ'a verdiği teklifin "âlâsını" sunduğunu belirtti. Oğan, devlet adamı olarak hareket ettiğini ve Millet İttifakı'nın meclis çoğunluğunu sağlayamamasının ülkede krize yol açacağını düşündüğü için Kılıçdaroğlu'nun 3 bakanlık teklifini reddettiğini ifade etti. Bu karar ile ülkenin krizden kurtulduğunu, aksi takdirde Millet İttifakı'nın seçimlerde büyük bir yenilgi yaşayacağını belirten Oğan, ayrıca Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede kendisine yönelik olarak "Ucu ucuna kazandığımız bir seçimde parlamento da arkamızda yok, nasıl yöneteceğiz bu ülkeyi?" şeklinde bir soru sorduğunu ve Kılıçdaroğlu'nun "Yönetemeyeceğiz, kriz çıkar" dediğini aktardı.

Son olarak, Oğan yoğun tehditlerle mücadele etmek zorunda kaldığını ve bu nedenle devletin koruması altına girdiklerini vurguladı. Farklı kesimlerden gelen tehditlere maruz kaldığını belirterek, bu sürecin kendisi ve ailesi için son derece zorlu geçtiğini ifade etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.