Şimdi Altın Alınır Mı? Altın Fiyatları Ne Olacak?

Şimdi Altın Alınır Mı? Altın Fiyatları Ne Olacak?

Altın fiyatlarının geleceği merak edilirken, piyasa uzmanları yatırımcıların dikkat etmesi gereken seviyeleri vurguladı. Altın fiyatlarının yükselme eğiliminde olduğu belirtiliyor.

Altın fiyatlarıyla ilgili son gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Piyasa uzmanları, fiyatların gelecekteki yönü hakkında önemli tahminlerde bulundu. Genel görüşlere göre, altın fiyatlarının yükselme eğiliminde olduğu ancak piyasalardaki dalgalanmalar nedeniyle temkinli olunması gerektiği ifade ediliyor.

Gram Altın 100 Liralık Aralıkta!

Uzmanlar, gram altının şu anda 3.000 TL dolaylarında 100 liralık bir bant aralığında işlem gördüğünü belirterek alım konusundaki görüşlerini aktardı. Son günlerdeki sert dalgalanmaların etkisiyle borsa, Euro ve kripto paralar gibi piyasalarda dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Amerika'da açıklanan tarım dışı istihdam verisinin küresel piyasalar üzerindeki etkisi de önemli bir etken olarak değerlendiriliyor.

Bu Dönem Altın Alınır Mı?

Uzmanlar, serbest piyasalarda bu hafta makas aralığının genişlediğini, dolayısıyla gram altın ve ons altın konusunda beklemenin uygun olacağını ifade ediyor. Şu an gram altının 3.065-3.080 lira aralığında işlem gördüğü, bu seviyelerden alım yapılmaması gerektiği vurgulanıyor. Yatırımcıların, piyasalardaki değişkenlikleri dikkatle takip etmeleri öneriliyor.

Dolar ve Euro Ne Durumda?

Döviz kurlarında yaşanan değişimlere değinildiğinde, dolar endeksinin 102 seviyesinin üzerinde yükseldiği ve bu nedenle dolara olan talebin artığı belirtildi. Dolar karşısında en fazla değer kaybeden para birimi ise Euro oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.