Hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Çankaya’da eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş silahlı saldırıya uğraması sonucunda hayatını kaybetti. Peki, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş kimdir, aslen nereli?

Çankaya’da eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt silahlı saldırıya uğradı. İkili apartmandan çıkarken bir motosikletlinin silahlı saldırısı sonucunda Sinan Ateş hayatını kaybetti. Peki, Sinan Ateş kimdir, aslen nereli, öldü mü? İşte detaylar:

sinan-ates-kimdir-aslen-nereli-kac-yasinda-2.jpg

SİNAN ATEŞ KİMDİR?

Sinan Ateş 14 Ağustos 1984 yılında Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde doğmuştur. Sinan Ateş 38 yaşındadır ve aslen Bursalıdır. Sinan Ateş ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bursa’da tamamlamıştır. 2006 tarihinde Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun olan Sinan Ateş, 2009 yılında da Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

sinan-ates-kimdir-aslen-nereli-kac-yasinda-3.jpg

Sinan Ateş Ülkü Ocakları’nda çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2007-2019 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın danışmanlığını yaptı. Sinan Ateş 9 Ocak 2019 tarihinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı’na başlamış ve 2 Nisan 2020’de sosyal medya hesabı üzerinden görevinden ayrıldığını duyurmuştur.

Sinan Ateş 30 Aralık 2022 tarihinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Sinan Ateş evli ve 2 çocuk babasıydı.

sinan-ates-kimdir-aslen-nereli-kac-yasinda.jpg

SİLAHLI SALDIRI SONUCU HAYATNI KAYBETTİ

30 Aralık 2022 tarihinde Çankaya’da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt silahlı saldırıya uğradı. İkili apartmandan çıkarken bir motosikletli Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt’a ateş açtı. Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan Ateş, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş hayatını kaybetti.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum