Sıla bebeğin teyzelerinden vesayet davası

Sıla bebeğin teyzelerinden vesayet davası

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin teyzesi Aslı Tatar, Sıla bebeğin ve ablasının vasiliğini almak için daha önce vesayet davası açtıklarını söyledi.

Tekirdağ'da şiddet ve cinsel istismara maruz kalan bebeğin teyzesi Aslı Tatar, Sıla ve ablasının vasiliğini almak amacıyla daha önce vesayet davası açtıklarını belirtti. Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde doktorlardan Sıla bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi alan teyze Tatar, şunları ifade etti:

"B.Y. cezaevine girdiği süreçte teyzeleri tarafından bebeklere gayet güzel bakılıyordu. Biz zaten bu olaylar olmadan önce vasilik davası açmıştık çocukları alabilmek için. Hatta vasilik davası ile ilgili bildiğim kadarıyla bu ayın 19'unda mahkemesi var. B.Y. cezaevine girdiğinde biz uyuşturucu kullandığını öğrendiğimizde, B.Y'nin çocuklara iyi bir annelik yapamayacağını, iyi bir birey olamayacağını düşünerek, vasilik davası açtık."

Tatar, ayrıca yaşananlardan dolayı çok üzgün olduklarını ve tek temennilerinin Sıla bebeğin bir an önce iyileşmesi olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.