Sıhhıye'de kurulan Sosyete Pazarı hareketlendi

Sıhhıye'de kurulan Sosyete Pazarı hareketlendi

Yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle insanlar ucuz ve kaliteli ürün bulunan mekânlara akın ediyor. Bunlardan bir tanesi Sıhhiye’de kurulan Sosyete Pazarı, başkentlilerden tam puan alırken, pazarda yaşanan yoğunluk ‘İğne atsan yere düşmüyor’ dedirtiyor.

Sıhhiye’de her perşembe kurulan, başkentliler tarafından ‘Sosyete Pazarı’ olarak adlandırılan ‘Yenişehir Pazarı’ başkentlilerden ilgi görüyor. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı günlerde insanlar ucuz ve kaliteli ürün bulma arayışına giriyor. Sosyete pazarında her kesime hitap eden fiyatların olması, başkent halkını bu pazara daha da yakınlaştırıyor. Pazarda yaşanan yoğunluk ise ‘İğne atsan yere düşmüyor’ dedirtiyor.

1671173852952.jpeg

DIŞARIDA PAHALI, PAZARDA UCUZ

Giyim ürünlerinden zücaciye ürünlerine, ayakkabıdan çantaya, kişisel bakım malzemelerinden oyuncaklara, gıda ürünlerinden parça kumaşlara kadar her şey bu pazarda bulunuyor. Pazar esnafı, haftada bir gün sabah saatlerinde kurulan ve akşama kadar devam eden Sosyete Pazarı’nda oluşan yoğunluğu olumlu değerlendirirken, ilgiden mutlu olduklarını belirtiyor. Pazara gelerek alışveriş yapan başkentliler, “Oldukça ucuz, piyasanın çok altında ürünler bulmak mümkün. Dışarıda bir pantolona 250 TL verirken, burada 80 TL’ye bulunabiliyor. Ekonomik sıkıntılar göz önüne alındığında oldukça güzel alışveriş yapma imkânı elde ediyoruz” diyor.

1671173864506.jpeg

UCUZ VE KALİTELİ HER ÜRÜN BU PAZARDA

Pazar esnafları ise pazarın durumunu şöyle aktarıyor: “Pandemide oldukça sıkıntıları zamanlar yaşadık. Şu an işlerimiz yolunda. Ekonomide yaşanan dalgalanmalar insanları buralara itiyor. Hem ucuz, hem kaliteli ürünleri bulmak mümkün. Üstelik aranan her şey, haftanın bir günü burada toplanıyor. İnsanlarda bu günü bekliyor. Yaşanan yoğunluktan bunu anlayabiliyoruz. Alanda memnun oluyor, satanda memnun oluyor.”

Buket Beslen/ İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.