Sertab Erener duyurdu: İzmir konserini gerçekleştiremiyoruz!

Sertab Erener duyurdu: İzmir konserini gerçekleştiremiyoruz!

Ünlü sanatçı Sertab Erener, İzmir'de gerçekleştireceği konseri iptal etti. Şarkıcı, iptalin organizasyon kaynaklı olduğunu belirtti.

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, İzmir'de planlanan konserinin iptal edildiğini duyurdu. Erener, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, iptal kararının kendisiyle ilgili olmadığını organizasyon şirketi kaynaklı olduğunu vurguladı.

Erener, "Temmuz ayından bu yana bazı konserlerin iptali gündeme geldi. Ancak bu iptallerin hiçbiri benimle alakalı değil. İzmir konserimde de organizasyon şirketi, gerekli koşulları sağlayamadığı için konseri gerçekleştiremiyoruz" ifadelerini kullandı. Hayranlarına bu gelişmeden ötürü üzüntü duyduğunu belirten Erener, ilerleyen tarihlerde İzmir'de sahne almak istediğini vurguladı.

Erener'in sosyal medyadan paylaştığı duyuru şu şekilde:

"Herkese merhaba, öncelikle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. 18 Eylül'de İzmir'de, biletleri hâlâ satışta olan konserimi, organizasyon şirketinin konserin gerçekleşmesi için gerekli koşulları sağlayamamasından ötürü iptal etmek zorunda kalıyorum. Yine aynı nedenlerden Temmuz ayından beri süregelen konser iptallerinin hiç birisinin benimle ilgili olmadığını belirtmek isterim. Sağlık problemleri dışında bir konseri iptal edip sizleri yarı yolda bırakmak, 32 yıllık kariyerimin en büyük korkusudur. Bu yüzden bütün dinleyicimlerimden özür dilerim.

Pek yakında sizlerle başka konserlerde buluşmak heyecanlı ile. Sizi çok seviyorum anlayışınız için teşekkür ederim."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.