Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıya Aziz Yıldırım’dan sert tepki

Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıya Aziz Yıldırım’dan sert tepki

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırı, spor dünyasında şok etkisi yarattı. Eski başkan Aziz Yıldırım, saldırıyı kınayarak faillerin bir an önce bulunmasını talep etti.

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırı, spor dünyasında geniş yankı uyandırdı. Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, saldırıya ilişkin bir açıklama yaparak olayı kınadı ve faillerin bir an önce yakalanmasını istedi.

Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bir dönem futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda büyük emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, saldırının faillerinin ve arkasındaki kişilerin hızlıca ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaların verilmesidir. Eski futbolcumuz Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

NE OLMUŞTU?

Serhat Akın, Beykoz'da kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.