Serhat Akın vurulacağını biliyormuş: Canlı yayında söylemiş!

Serhat Akın vurulacağını biliyormuş: Canlı yayında söylemiş!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Serhat Akın dün yaptıkları canlı yayının ardından İstanbul Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından Serhat Akın'ın daha önce yaptığı yayındaki sözleri gündem oldu.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Serhat Akın dün yaptıkları canlı yayının ardından İstanbul Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından Serhat Akın'ın daha önce yaptığı yayındaki sözleri gündem oldu. Serhat Akın uğradığı saldırının ardından resmi X adresinden paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

serhat-akin-vuruldu-001.jpg

İLK ZİYARET TUNCAY ŞANLI'DAN

Serhat Akın'ı hastanede ilk ziyaret eden isim eski futbolcu Tuncay Şanlı oldu. Şanlı konu ile ilgili, "Şu anda durumu gayet iyi, morali bozuk. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Yarın bir ameliyata alınacak. Durumdan dolayı kardeşimin yanındaydım. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Durumda çok ciddi bir şey yok. Hem üzüntülüyüm hem sinirliyim. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Serhat Akın'ın vurulmasıyla ilgili resmi X hesabından paylaşım yaptı: Paylaşımda, "Eski futbolcumuz Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

VURULACAĞINI BİLİYORDU

Serhat Akın Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 yenildiği maçın ardından çıktığı programda önemli ifadelerde bulunmuştu. Serhat Akın'ın bu sözleri çok tepki görmüş ve sosyal medyada çokça konuşulmuştu. İşte Serhat Akın'ın o sözleri:

"6 senedir başarı yok, 'Ali Koç istifa' diye niye bağırmıyorlar? Bağırmayanları kınıyorum. İşin ciddiyetini kavrasınlar, burası Fenerbahçe! Ben inançlı bir insanım. Allah, Ali Koç’a vermiyor.

Lig an itibarıyla koptu. Bundan sonra Galatasaray takılmaz ama Fenerbahçe takılır. 43 yaşındayım, 5 sene Fenerbahçe’de top oynadım. İlk defa Fenerbahçe ile Galatasaray arasında rekabetin bittiğini yaşıyorum.

(Ali Koç için) Hakem dedi, federasyon dedi. Penaltı, penaltı değil ya. Ne anlatıyorsun? Galatasaray bugün Fenerbahçe'yi yenmedi, ezdi. Senin dünyaca ünlü hocan bugün ezildi.

Taraftarı 6 sene susturursan, bu hale gelirsin. Bu adama neden 'İstifa' diye bağırmıyorlar? Satılmış köpeklere ayrı geleceğim! Ali Koç’un suratına söylüyorum, 'Topunuz gelin, bir fazlası.' Bu iş, tehditle olmaz. Satın alamadıklarını tehdit ediyor. Az kaldı Başkan, senin süren doldu!

Önce seçimde destek istediler. Baktılar beni parayla satın alamıyorlar, şimdi adam tuttular bana, beni indirecekler. Ben de diyorum ki istediğinizi tutun”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.