Sergen Yalçın'dan Galatasaray'ın 3 atlısına eleştiri

Sergen Yalçın'dan Galatasaray'ın 3 atlısına eleştiri

Beşiktaş'ın efsane ismi ve eski milli futbolcu Sergen Yalçın, Galatasaray'ın Osimhen, Icardi ve Batshuayi rotasyonu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bir dönem teknik direktörlük yapan, şimdi ise futbol yorumculuğu yapan Beşiktaş'ın unutulmaz isimlerinden eski futbolcu Sergen Yalçın, Galatasaray'ın hücum silahları Osimhen, Icardi ve Batshuayi hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

GALATASARAY DİĞERLERİNİN ÖNÜNDE

Youtube'daki KAFA Sports kanalında açıklamalarda bulunan Yalçın, Galatasaray'ın santrfor bölgesindeki Osimhen'in diğer oyunculardan çok daha önde olduğunu vurguladı. "Osimhen iyi oyuncu. Galatasaray santrfor bölgesinde diğerlerinin çok önünde. Hangi takımda var bu?" diye sordu.

"ABARTILI BULUYORUM"

Yalçın, Galatasaray'ın santrfor üçlüsüne yönelik "Dünyada en iyi takımlarda yok" yorumlarını da eleştirerek, "Osimhen, Icardi ve Batshuayi üçlüsü Avrupa'nın en iyi takımlarında yok" ifadesinin abartılı olduğunu savundu. "Ben Batshuayi'nin Avrupa'da falan çok tercih edilmiş olsa buraya geleceğini düşünmüyorum," dedi.

"BANA SALLAYACAKLAR"

Icardi hakkında yaptığı yorumlarla da dikkat çeken Yalçın, "Bana sallayacaklar Twitter'dan ama Icardi falan sadece Türkiye'de oynar," şeklinde konuştu. Yalçın, "Kaç kilometre koşuyor, kaç tane yüksek şiddetli koşu yapıyor, bir çıkartın görelim. Oynamıyordu ki PSG'de buraya geldiğinde," diyerek Icardi'nin performansına eleştirilerde bulundu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.