Sergen Deveci kimdir? Sağlık durumu nasıl oldu?

Sergen Deveci kimdir? Sağlık durumu nasıl oldu?

Amasya'da feci bir trafik kazası geçiren tiyatro ekibi minibüsünde yer alan Sergen Deveci ağır yaralı olarak araçtan çıkarılmıştı. Peki, Sergen Deveci kimdir, sağlık durumu nasıl oldu?

Sosyal medya platformlarında çektiği videolarla popüler olan Sergen Deveci, tiyatro ekibiyle beraber Amasya’da kaza geçirmiş ve bu kazada 3 kişi ölmüş, 8 kişi yaralanmıştı. Peki, Sergen Deveci kimdir, sağlık durumu nasıl oldu? İşte tüm detaylar:

sergen-deveci-kimdir-1.jpg

SERGEN DEVECİ KİMDİR?

Sergen Deveci, 2 Ekim 1991’de Kocaeli’de dünyaya gelmiştir. Deveci, sosyal medyada yayınladığı videolar sayesinde popüler olmuş ve çok sayıda takipçi kazanmıştır. Oyunculuk için Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda eğitim almıştır. A-Normal isimli tiyatro oyununda da sahne alan fenomen, kameralar karşısına ilk kez Blu Tv isimli dijital platformda yayınlanmakta olan Bonkis adlı dizi ile geçmiştir. Amasya’da tiyatro ekibiyle beraber kaza geçiren Sergen Deveci, Amasya Merzifon Havalimanı'ndan kalkan Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla İstanbul’da özel bir hastaneye sevk edilmişti.

sergen-deveci-kimdir-2.jpg

İLK ADIMLARINI ATTI

Son durumu merak edilen oyuncu Sergen Deveci’nin felç kalma riski olduğu ve 1 yıldan önce ayağa kalkamayacağı söylenilmişti. Yaklaşık 3 aydır fizyoterapist ile tedavisi devam eden Sergen Deveci ilk kez desteksiz adımlarını atarken, bu anları sosyal medyada "Erkekler Ağlamaz" şarkısıyla paylaştı ve sevenlerini sevince boğdu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.