Serdar Aziz ve Emro Mor, Fenerbahçe'de kalıyor

Serdar Aziz ve Emro Mor, Fenerbahçe'de kalıyor

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz, gelen transfer tekliflerini reddederek takımda kalmayı tercih etti. Emre Mor da aynı şekilde Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyor.

Fenerbahçe'de transfer dönemi sürpriz bir gelişmeyle sonuçlandı. Takımdan ayrılması beklenen 33 yaşındaki deneyimli stoper Serdar Aziz, aldığı tekliflere rağmen Fenerbahçe'de kalma kararı aldı.

A Spor'un haberine göre, Süper Lig'den 3-4 farklı takım Serdar Aziz'i kadrosuna katmak istedi ancak futbolcu, gelen bu teklifleri kabul etmedi ve sarı-lacivertli ekipte kalacağını belirtti.

SERDAR AZİZ'İN PERFORMANSI

Fenerbahçe, 8 Temmuz'da yaptığı açıklamada, Serdar Aziz'e transfer görüşmeleri için izin verildiğini ve yeni sezon planlamasında yer almadığını duyurmuştu. 2018-2019 sezonundan beri Fenerbahçe forması giyen tecrübeli futbolcunun, kulüple olan sözleşmesi ise 2024 yılında sona erecek. Serdar Aziz, Fenerbahçe forması altında bugüne kadar 135 maça çıktı, 11 gol attı ve 6 asist yaptı.

EMRE MOR DA GİTMEK İSTEMİYOR

Ayrıca, Emre Mor da Fenerbahçe'de kalma isteğini dile getirdi. Kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki oyuncu, Hatayspor ve Sivasspor'un transfer tekliflerini geri çevirdi ve sarı-lacivertli kulüpte kalmayı tercih etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.