Semih Kılıçsoy nereli? Semih Kılıçsoy kimdir, kaç yaşında?

Semih Kılıçsoy nereli? Semih Kılıçsoy kimdir, kaç yaşında?

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'un aslen nereli olduğu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Semih Kılıçsoy nereli? Semih Kılıçsoy kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar.

Semih Kılıçsoy'un nereli olduğu merak konusu oldu. Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy sosyal medyada gündem oldu. Peki, Semih Kılıçsoy nereli? Semih Kılıçsoy kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtları:

SEMİH KILIÇSOY KİMDİR, NERELİ?

Semih Kılıçsoy sosyal medyada en çok aranan isimler arasında yer aldı. Semih Kılıçsoy 2005 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Semih Kılıçsoy aslen İstanbulludur. Beşiktaş alt yapısında futbola başlamış Beşiktaş U19 takımına kadar bir çok alt yapı kategorisinde forma terletmiştir. Forvet, santrafor mevkiinde parlayan genç yetenek uzun yıllar adından oldukça söz ettirebilecek yeteneğe erişecek gibi duruyor.

Semih Kılıçsoy, Millî takım kariyerine Türkiye alt yaş kategorilerinde forma giyerek başladı. Sırasıyle U14, U15, U17, U19 millî takımlarında forma giydi ve 27 maçta 21 gol attı.

DİNAMİK VE YETENEKLİ

Semih Kılıçsoy, Mehmet Ekşi tarafından "dinamik ve yetenekli" bir forvet olarak tanımlanmıştır. Kılıçsoy aynı zamanda kanat veya ofansif orta saha oyuncusu olarak da oynayabiliyor. Her iki ayağını da iyi kullanabildiği biliniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.