Semih Çelik’in arkadaşları tarih ve saat verip bebek keseceklerini ilan ettiler

Semih Çelik’in arkadaşları tarih ve saat verip bebek keseceklerini ilan ettiler

İstanbul’da peş peşe iki genç kızı katledip, birinin başını kesip sokağa attıktan sonra surlardan atlayıp intihar eden Semih Çelik’in arkadaşları, tarih ve saat verip “bebek keseceklerini”, 7 yaşındaki kız çocuğunu canlı yayında soyacaklarını ilan etti.

İstanbul Fatih’te 19 yaşındaki Semih Çelik’in peş peşe iki genç kızı katledip, birinin başını kesip sokağa attıktan sonra surlardan atlayıp intihar etmesiyle ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar tüyleri diken diken etti. Semih Çelik'le aynı sapkın düşünce yapısına sahip oldukları gözlenen kişiler hakkında acil işlem yapılması bekleniyor.

ÖVGÜYLE SÖZ EDİYORLAR

Özellikle Telegram ile Discord adlı mesajlaşma programlarında yuvalanan sapkın kişiler, cani katil Semih Çelik’in işlediği cinayetlerden övgüyle söz ediliyor.

#C31K adlı Telegram ve Discord gruplarında kedilere işkence videoları paylaşılıyor, dini değerlere çok ağır hakaretler ediliyor.

bebek-kesme-videosu.jpg

Örneğin bir paylaşımda “Türk ırkını s… biz c31k olarak kimseye saygımız ya da zaafımız yok olamaz bizle rakip olmaya çalışan elemanlar denğimiz değildir c31k herzaman var olacak ve işkencelerimize devam edeceğiz polisinizi devletinizi türkleri şehitlerin kanını alıp içeriz.” deniliyor.

kufur.jpg

Yine bu platformlarda “BEBEK DOĞRAYAN” tağları açılmış durumda. Buralarda bazı sapık kullanıcılar tarih ve saat verip, canlı yayında bebek keseceklerini ilan ediyor.

bebek-kacirma-eylemi.jpg

"7 YAŞINDAKİ KARDEŞİMİ..."

Aynı platformlarda bir başka kişi ise, Semih Çelik olayıyla gündeme gelmelerinin şerefine 7 yaşındaki kız kardeşini soyup gruba sunmaktan söz ediyor: "korkmayın devlet alır iki güne bırakır ahmet altunboğa senelerdir çocuk pornosu sattığı halde sadece imza atarak kurtuluyor daha çok eylem yapcaz devrim yapmış olduk tüm türkiye bizi konuşuyor devletiniz o kadar güçlü madem neden grubu kapatmıyor yakalayamıyor bu gece grupta kendi öz kardeşimi soyacam seste takipte kalın kakrdeşim 7 yaşında ünlü olmamızın şerefine kardeşimi sizlere suncam..."

yine-polis.jpg

KAPATIN ŞUNLARI

Sağduyu sahibi sosyal medya kullanıcıları bu hesapları ifşa edip, yetkililere “kapatın şu platformları” çağrıları yapıyor.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.