Parkın içerisinde bulunan ücretli otopark otomobiller için 20, motosikletler için 8 TL olarak hizmet sunuyor.
Şehrin nefes alma noktası: 50.Yıl Parkı
Ankara'nın göbeğinde, Cebeci semtinde bulunan ve halk arasında Çamlık olarak bilinen 50. Yıl Parkı, Ankara'nın simgelerinden Atakule, Kocatepe Camii, Ankara Kalesi'ni gören seyir teraslarıyla ve bol yeşillikli piknik alanlarıyla misafirlerini bekliyor.
YAYINLAMA:
GÜNCELLEME:


Doğayla iç içe olan park yolları rahatlatıcı bir yürüyüş yapma imkanı sunuyor.

Parkın içerisinde iki farklı noktada bulunan seyir terasları Ankara'nın panoramik manzarasını gözler önüne seriyor.

Şehrin bir çok noktasından görülebilen Türk bayrağı, 110 metrelik uzunluğu ile Türkiye'deki en yüksek bayraklar arasında yer alıyor.

Parkın yüksekteki konumu Atakule, Kocatepe Camii, Anıtkabir ve Ankara Kalesi'nin eşsiz manzaralarını gözlemleme imkanı sunuyor.

Vatandaşlar seyir teraslarında bulunan ücretli seyir dürbünleri ile Ankara manzarasının tadını çıkartabiliyor.






Mustafa Duman / www.gazeteilksayfa.com