Sean Combs hakkında yeni cinsel istismar suçlamalarıyla dava açıldı

Sean Combs hakkında yeni cinsel istismar suçlamalarıyla dava açıldı

ABD'de cinsel istismar, zorla çalıştırma ve adam kaçırma gibi suçlardan gözaltına alınan ünlü rapçi Sean Combs’a, aralarında 16 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 6 kişi tarafından yeni cinsel istismar davaları açıldı.

ABD'li ünlü yapımcı ve rapçi Sean Combs, cinsel istismar, adam kaçırma, zorla çalıştırma ve kundaklama gibi suçlamalarla 16 Eylül'de gözaltına alındıktan sonra, yeni iddialarla karşı karşıya kaldı. Aralarında 16 yaşındaki bir çocuğun da bulunduğu 6 kişi, Combs’a cinsel istismar suçlamasıyla dava açtı. ‘John Doe’ takma ismiyle mahkemeye başvuran bir erkek davacı, 16 yaşında ünlü olma ümidiyle Combs tarafından organize edilen bir partiye katıldığını ve orada cinsel istismara uğradığını belirtti.

PARTİLERDE SİSTEMATİK CİNSEL ŞİDDET İDDİALARI

Mahkemeye sunulan belgelerde, Combs'un evinde düzenlediği günlerce süren partilerde, katılımcıları cinsel şiddete maruz bıraktığı ifade edildi. Bu suçların 1995-2021 yılları arasında işlendiği iddia ediliyor. Manhattan'da federal mahkemede ifade veren Combs, tüm suçlamaları reddetti. Davalar 5 Mayıs 2025'te görülmeye başlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.