Sarı iPhone 14 geliyor, peki ne zaman çıkacak?

Sarı iPhone 14 geliyor, peki ne zaman çıkacak?

Teknoloji devi Apple, iPhone 14 serisini 2022 Eylül tarihinde tanıtmıştı. ABD’li şirketin, akıllı telefon için sarı rengini piyasaya süreceği iddia edildi. Peki, sarı iPhone 14 ne zaman çıkacak?

Geçtiğimiz Eylül ayında Apple, iPhone 14 serisini tanıtmıştı. Hayranlarını “Pro” tasarımıyla heyecanlandıran teknoloji devi Apple, bu sefer serinin farklı bir rengiyle görücüye çıkıyor. Apple’ın en güçlü serisi İphone 14 serisi bizlere neler vaat ediyor tekrar bir hatırlayalım. Peki, sarı iPhone 14 ne zaman çıkacak? Merak edilen sorunun cevabı haberimizin devamında…

haber-002.jpg

İPHONE 14’ÜN ÖZELLİKLERİ NELER?

iPhone 14, 6.1 inçlik 1170×2532 (FHD+) çözünürlükte bir ekran ile birlikte geliyor. Bu ekran 60 hz ekran yenileme ve OLED bir panele sahip. Bu panel Corning Ceramic Shield Glass ile korunuyor.

iPhone 14 karşımıza şimdiye kadar üretmiş olduğu en güçlü işlemci olan Apple A15 Bionic yonga seti ile geliyor. Apple A15 Bionic; 2 adet 3.2 GHz hızında, 4 adet 2.0 GHz hızında çalışan toplamda 6 çekirdeğe sahip. Bu yonga setine 4 GB RAM eşlik ediyor. Apple A15 Bionic yonga seti, gücünü 20W kablolu şarjı destekleyen 3279 mAh büyüklükte bir batarya ile birlikte geliyor.

haberrrrrrrr.jpg

SARI İPHONE 14 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple, satış stratejileri ile öne çıkan bir marka haline geldi. Şirket akıllı telefonları için ilerleyen dönemlerde yeni renk seçenekleri veya yeni depolama seçenekleri getirebiliyor. ABD’li firma geçen yıl iPhone 13 serisi için yeşil, iPhone 12 ve iPhone 12 Mini için mor renk seçeneklerini piyasaya sunmuştu. Bugünlerde Apple’ın iPhone 14 serisi için sarı renk seçeneğini piyasaya sürebileceği konuşuluyor. Bu sarı rengi daha önce iPhone 11’de görmüştük. Birçok insanın favori rengi haline gelmişti. İphone 14’ün sarı renginin ise ne zaman piyasaya çıkacağı henüz netlik kazanmış değil.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.