Samsung One UI 7 beta sürümü test aşamasında

Samsung One UI 7 beta sürümü test aşamasında

Samsung, One UI 7 Beta sürümünü test etmeye başladı. Yeni güncelleme daha akıcı animasyonlar ve iyileştirilmiş pil ömrü sunacak.

Samsung'un uzun süredir merakla beklenen One UI 7 Beta sürümü nihayet test aşamasına girdi. Samsung Hindistan ve Samsung İngiltere, Sammobile tarafından bildirildiği üzere, yeni güncellemenin beta sürümlerini kullanıcılara sunmaya başladı. Temmuz ayından beri süregelen söylentiler, artık gerçeğe dönüşüyor.

NELER SUNACAK?

Samsung, geçtiğimiz dönemde One UI 6.1.1 güncellemesi ile yapay zeka destekli bazı özellikleri tanıtmıştı. Şimdi ise One UI 7 ile birlikte daha akıcı animasyonlar, iyileştirilmiş pil ömrü ve performans artışları gibi kullanıcı deneyimini geliştirecek özellikler sunmayı hedefliyor. Tasarım açısından One UI 6.1.1 ile büyük bir fark yaratmasa da, performans ve kullanım kolaylığına odaklanıyor.

TARİH HENÜZ NET DEĞİL

Güncelleme tarihi henüz kesinleşmemiş olsa da, bu ayın sonuna kadar beta sürümünün kullanıma sunulması bekleniyor. Eğer bu ay içinde yetişmezse, Samsung'un önümüzdeki ayki Geliştirici Konferansı sırasında tanıtılabileceği düşünülüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.