Samsung Galaxy Tab S10 Ultra’nın tasarımı ortaya çıktı: İşte yeni detaylar
Samsung’un Galaxy S24 FE ile birlikte duyurması beklenen Galaxy Tab S10 Ultra, tasarım detaylarıyla sızdırıldı. Üst düzey Android tablet, Galaxy Tab S9 Ultra'ya benzer bir tasarıma sahip olacak.
Samsung’un Galaxy Tab S10 serisi hakkındaki sızıntılar hız kesmeden devam ediyor. Teknoloji dünyasında güvenilir sızıntılarıyla bilinen Evan Blass, sosyal medya platformu X üzerinde paylaştığı yeni bir görsel ile Galaxy Tab S10 Ultra’nın tasarımına dair önemli ipuçları sundu. Söz konusu görüntü, Galaxy Tab S9 Ultra’ya benzer bir çift kamera düzenini ve ekranın üst kısmında yer alan çentik detayını koruyacağını gösteriyor.
GÜCÜNÜ MEDİATEK'TEN ALACAK
Galaxy Tab S10 Ultra’nın gücünü MediaTek Dimensity 9300+ SoC çipsetinden alması bekleniyor. Cihazın arka yüzeyi, düz metal bir sırt ve dikey yerleşimli çift kamera modülü ile dikkat çekiyor. Ayrıca tabletin manyetik bağlantı noktası ve aksesuar bağlantısı için tasarlanan yapı, önceki model ile aynı kalacak gibi görünüyor. Görselde, manyetik pimlerin her iki tarafında iki adet USB-C bağlantı noktası bulunması da dikkat çekici bir yenilik olarak karşımıza çıkıyor.
45W HIZLI ŞARJ BİZLERİ BEKLİYOR
Galaxy Tab S10 Ultra, kısa süre önce FCC sertifikası alarak 45W hızlı şarj desteğiyle geleceğini doğruladı. Ayrıca Samsung’un bu yıl standart Galaxy Tab S10 modelini seriden çıkaracağı ve kullanıcıları Galaxy Tab A ve Galaxy Tab S9 FE gibi daha uygun fiyatlı seçeneklere yönlendirmeyi planladığı da gelen bilgiler arasında.
Samsung’un Ekim ayında gerçekleştireceği etkinlikte Galaxy Tab S10 Ultra’nın tüm detaylarının resmi olarak açıklanması bekleniyor.
![](https://cdn.gazeteilksayfa.com/author/136_s.jpg)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.