Samsung Galaxy S24 FE dört farklı renk seçeneğiyle geliyor

Samsung Galaxy S24 FE dört farklı renk seçeneğiyle geliyor

Samsung Galaxy S24 FE, genç kullanıcıların ilgisini çekecek dört farklı renkle tanıtılacak. Yeni modelin ekran boyutu büyürken, ince çerçeveleriyle dikkat çekiyor.

Samsung'un yakın zamanda tanıtılması beklenen Galaxy S24 FE modeli, resmi görselleriyle teknoloji dünyasında merak uyandırdı. Mavi, grafit, yeşil ve sarı olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle genç kullanıcıları hedefleyen S24 FE, tasarım açısından selefi olan S23 FE’ye oldukça benziyor.

SAMSUNG GALAXY S24 FE ÖZELLİKLERİ

Galaxy S24 FE’de ekran boyutu 6.7 inç’e çıkarılarak, S23 FE’den (6.4 inç) belirgin bir büyüme sağlanmış. Bunun yanı sıra, daha ince çerçeveleri sayesinde standart Galaxy S24 ile daha fazla benzerlik gösteriyor. Ekran, 1900 nit tepe parlaklık ve 120Hz yenileme hızı sunacak. Ayrıca Gorilla Glass Victus+ koruması ile dayanıklılığı artırılmış.

Cihaz, Exynos 2400 işlemcisiyle tüm bölgelerde aynı işlemci ile satışa sunulacak. Bu işlemci, Galaxy S24 ve S24+ modellerinde de kullanıldı ve performans açısından büyük beklentiler yaratıyor.

KUSURSUZ KAMERA DENEYİMİ

Kamera özelliklerine baktığımızda, S24 FE arkasında 50 megapiksel ana sensör, 12 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 8 megapiksel telefoto kamera ile birlikte 3x optik zoom yapabilen üçlü bir kamera kurulumuna sahip.

BATARYADA UFAK ARTIŞ

Şarj kapasitesinde ise küçük bir artış görülüyor. 4.500 mAh olan batarya kapasitesi 4.700 mAh’a yükseltilmiş. Kablosuz şarj desteği 15 watt olarak devam ederken, kablolu şarjda ise 25 watt hız korunmuş. Ancak bu modelde de şarj adaptörü kutudan çıkmayacak.

Öte yandan, Samsung Galaxy S24 FE, kutudan Android 14 sürümüyle çıkacak ve 5 yıl boyunca yazılım güncellemesi alacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.