Samsung Galaxy Note 20 serisi kullanıcılarına kötü haber

Samsung Galaxy Note 20 serisi kullanıcılarına kötü haber

Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra modelleri dört yaşına girerken, Samsung bu cihazlara artık her ay değil, çeyreklik güvenlik güncellemeleri sunacağını duyurdu.

Samsung’un Galaxy Note 20 serisi, Ağustos 2020'de piyasaya sürülen son Note modelleri olarak teknoloji dünyasında yerini aldı. Note 20 ve Note 20 Ultra, Samsung’un ikonik S Pen kalemiyle sunduğu en gelişmiş cihazlardan biri olarak hatırlanacak. Ancak bu modellerin, Samsung’un yazılım güncelleme politikası gereği, artık daha az sıklıkla güncelleme alacağı açıklandı.

ANDROİD 14 GÜNCELLEMESİ ALAMAMIŞTI

Samsung, Note 20 serisi cihazlara Android 14 güncellemesini sunmamış ve Eylül 2023 itibarıyla bu cihazların aylık güvenlik güncellemeleri alma dönemini de sona erdirmiş bulunuyor. Bundan sonra Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra, yalnızca çeyreklik güvenlik yamaları ile desteklenecek.

SONA YAKLAŞILIYOR

Samsung, Note 20 serisinin başlangıçta dört yıllık güvenlik yamaları alacağını duyurmuştu. Ancak şirket, genişletilmiş destek politikasını iyileştirerek Note 20 serisi gibi bazı modeller için bu süreyi uzattı. Şirketin güvenlik bültenine göre, Galaxy Note 20 serisi bu yıldan sonra yalnızca üç ayda bir güncelleme alacak. Güncelleme desteğinin ise 2024 yılı itibarıyla sona ermesi bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.