Samsung Galaxy A06 yakında piyasaya sürülecek

Samsung Galaxy A06 yakında piyasaya sürülecek

Samsung, giriş seviyesi Galaxy A06 modelini tanıttı. MediaTek Helio G85 işlemci, 50 megapiksel kamera ve 5.000 mAh batarya ile dikkat çeken cihaz, yakında satışa sunulacak.

Samsung, Galaxy A06 modelini geçtiğimiz ay tanıtmıştı. Giriş seviyesi olarak konumlandırılan bu yeni akıllı telefon, Samsung’un resmi web sayfasında görüntülendi. Cihazın 4 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneğiyle geleceği açıklandı. Üç farklı renk seçeneği bulunan Galaxy A06’nın henüz fiyatı açıklanmamış olsa da, yakın tarihte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

HELIO G85 İŞLEMCİ, IPS EKRAN

MediaTek Helio G85 işlemcisiyle güçlendirilen Galaxy A06, 6,7 inç boyutunda ve 90 Hz yenileme hızına sahip IPS LCD ekranı ile geliyor. Kamera tarafında ise 50 megapiksel f/1.8 ana kamera ve 2 megapiksel derinlik kamerası mevcut. Ayrıca, önde 8 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

25W HIZLI ŞARJ DESTEKLİYOR

Cihaz, 5.000 mAh bataryası ve 25W hızlı şarj desteğiyle günü rahatça tamamlayacak kapasiteye sahip. Kutudan Android 14 ile çıkan Galaxy A06, Android 15 güncellemesini de alacak. Yurt dışında 127 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması beklenen cihazın, Türkiye pazarında 8 bin TL civarında bir fiyatla alıcı bulması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.