Şampiyonluk için büyük adım: Başkan Özbek'ten kritik hamle

Şampiyonluk için büyük adım: Başkan Özbek'ten kritik hamle

Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yarışında futbolcuların motivasyonunu artırmak için harekete geçti. Başkan Dursun Özbek, 2 aylık maaşların ödenmesi için devreye girdi.

Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yarışında futbolcuların motivasyonunu artırmak için harekete geçti. Başkan Dursun Özbek, 2 aylık maaşların ödenmesi için devreye girdi.

Galatasaray’da futbolcuların maaşlarının iki aydır geriden geldiği ve bu durumun takım içinde huzursuzluk yarattığı öne sürülmüştü. Çaykur Rizespor maçı dışında prim ödemesi yapılmaması da oyuncular arasında tepkiye yol açtı.

ÖZBEK’TEN ŞAMPİYONLUK HAMLESİ

Mali Fair Play kuralları gereği mart ayı sonuna kadar geçmiş dönem borçlarını kapatması gereken Galatasaray, bu süreçte oyuncuların alacaklarını da ödemeye hazırlanıyor. Başkan Dursun Özbek’in devreye girmesiyle birlikte 16 milyon euroyu bulan 2 aylık maaş ödemesi kısa süre içinde futbolcuların hesaplarına yatırılacak.

HEDEF: MOTİVASYONU ARTIRMAK

Sarı-kırmızılı yönetim, şampiyonluk yolunda kritik bir dönemeçte olan takımın motivasyonunu artırmayı amaçlıyor. Yapılacak ödeme ile oyuncuların saha içindeki performansına pozitif bir etki sağlanması hedefleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.