Şahmaran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Dizinin konusu ne?

Şahmaran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Dizinin konusu ne?

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrolünü paylaştığı ve izleyiciyi asırlar öncesine uzanan bir aşk hikayesinin içine çeken Şahmaran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Dizinin konusu ne?

Senarist Pınar Bulut tarafından kaleme alınan Şahmaran dizisi, henüz başlamadan sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Şahmeran dizisinin çekimleri Adana, Tarsus ve Datça'da gerçekleşti. Peki, Şahmaran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Dizinin konusu ne? İşte tüm ayrıntılar:

ŞAHMARAN DİZİSİNİN KONUSU NE?

İzleyiciler tarafından merakla beklenen Şahmaran dizisinin konusu da bir hayli ilginç. Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona aşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.

sahmaran-dizisi-hangi-kanalda-ne-zaman-yayinlanacak-dizinin-konusu-ne-2.jpg

ŞAHMARAN DİZİSİ HANGİ KANALDA, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla Yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği Şahmaran dizisi, 20 Ocak Cuma günü tüm dünyayla beraber aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

sahmaran-dizisi-hangi-kanalda-ne-zaman-yayinlanacak-dizinin-konusu-ne-3.jpg

ŞAHMARAN DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR OYNUYOR?

Yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği dizinin kadrosunda Şahsu rolünde Serenay Sarıkaya, Maran rolünde Burak Deniz, Davut rolünde Mustafa Uğurlu, Ural rolünde Mahir Günşiray, Cihan rolünde Mert Ramazan Demir, Çavgeş rolünde Ebru Özkan, Lakmu rolünde Hakan Karahan, Medine rolünde Elif Nur Kerkük, Salih rolünde Mehmet Bilge Aslan, Miraç rolünde Ekin Gökgöz, Diba rolünde Berfu Halisdemir, Hare rolünde Nilay Erdönmez, Bike rolünde Nil Sude Albayrak, Tutku rolünde Ayşe Lebriz Berkem, Arun rolünde Mert Doğan, Lilit rolünde ise Ece Ertez oynamaktadır.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.