Safiye Soyman'dan eleştirilere yanıt: "Anneliğimi kimse tartışmasın"

Safiye Soyman'dan eleştirilere yanıt: "Anneliğimi kimse tartışmasın"

Oğlunu kaybettikten 20 gün sonra sahneye çıkma kararı alan ünlü şarkıcı Safiye Soyman, sosyal medyada gelen eleştirilere sert yanıt verdi. Soyman, "Acıyı kimin nasıl yaşadığı, taşıdığı bilinmez" diyerek kendisini savundu.

Safiye Soyman'ın 52 yaşındaki oğlu Harun Akaröz, 27 Temmuz'da MS hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Soyman, oğlunun vefatından 20 gün sonra sahnelere dönme kararı aldı ve bu kararını sosyal medyadan duyurdu.

safiye-soyman-2.jpg

SOSYAL MEDYADAN GELEN ELEŞTİRİLER

Soyman'ın bu kararı, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Bazı kullanıcılar, "En azından 40'ı çıksaydı", "Sahne kaçmıyor, yazık" gibi yorumlarla şarkıcıyı erken sahneye çıkmakla suçladı.

SOYMAN'IN SAVUNMASI

'Aramızda Kalmasın' programına konuşan 63 yaşındaki sanatçı, eleştirilere sert yanıt verdi. Soyman, "Anneliğimi kimse eleştiremez. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

safiye-soyman-3.jpg

"25 YILLIK MÜCADELE"

Safiye Soyman, oğlunun hastalığıyla ilgili, "Oğlum için 25 yıl mücadele ettim. Bu ölüme hazırdık. Yavrumu Allah daha fazla çektirmeden yanına aldı" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.