Rüzgarlı Şefkat Evi nerede, nasıl gidilir, nasıl müracaat edilir, iletişim adresleri neler?

Rüzgarlı Şefkat Evi nerede, nasıl gidilir, nasıl müracaat edilir, iletişim adresleri neler?

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, şehir dışından Başkente tedavi amaçlı gelen vatandaşların konaklayabilmesi için Şefkat Evleri bulunuyor. Peki, Rüzgarlı Şefkat Evi nerede, nasıl gidilir, nasıl müracaat edilir?

Rüzgarlı Şefkat Evi, şehir dışından gelen hasta ve hasta yakınlarının konaklama imkanı bulduğu Şefkat Evleri’nden biri. Peki, Rüzgarlı Şefkat Evi nerede, nasıl gidilir, nasıl müracaat edilir, iletişim adresleri neler?

RÜZGARLI ŞEFKAT EVİ NEREDE?

12 Nisan 2005 tarihinde hizmete açılan Rüzgarlı Şefkat Evi, Fevzi Paşa Mahallesi, Fuat Börekçi Caddesi, Numara 9, Ulus/Altındağ’da bulunmaktadır. Şehir dışından gelen hasta ve hasta yakınlarının kolaylıkla konaklayacağı Şefkat Evleri tamamen ücretsizdir. Bünyesinde birçok hizmet barındıran Şefkat Evleri misafirlerine, yemek, çamaşır yıkama, ulaşım, kültürel etkinlikler, rehberlik ve danışmanlık gibi imkanlar da sağlıyor.

RÜZGARLI ŞEFKAT EVİ’NE NASIL GİDİLİR?

Rüzgarlı Şefkat Evi ve yakınlarına şu otobüslerle ulaşım sağlanıyor: 112-1, 185-7, 277, 309, 439, 443, 530, 557, 504 hat numaralı otobüslerden Rüzgarlı Şefkat Evi yakınlarına inebilir ve ortalama 10 dakikalık yürüme mesafesiyle Şefkat Evi’ne ulaşılabilir.

Aynı zamanda Rüzgarlı Şefkat Evi’ne metro ile de ulaşım sağlanılıyor. M1,M2 ve M3 numaralı metrolara binildiği taktirde Rüzgarlı Şefkat Evi’ne yaklaşık 12 dakikalık bir yürüme mesafesi kalıyor.

ruzgarli-sefkat-evi-nerede-nasil-gidilir-nasil-muracaat-edilir-iletisim-adresleri-neler-1.jpg

RÜZGARLI ŞEFKAT EVİ’NE NASIL MÜRACAAT EDİLİR?

Şehir dışından Ankara’ya tedavi için gelmiş hasta ve hasta yakınları, Şefkat Evleri’nden yararlanmak istedikleri takdirde, Ankara’ya gelmeden 2 gün önce randevu almaları gerekiyor. Şefkat Evi’ne şu şekilde müracaat ediliyor:
Ankara’ya gelmeden 2 gün önce randevu alınması gerekiyor. Ardından, hastaneden alınan onaylı belge, ikamet ettiği şehirden aldığı sevk belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi ve tedavi süresini gösterir belgelerin Şefkat Evi’ne teslim edilmesi gerekiyor.

İLETİŞİM ADRESLERİ NELER?

Rüzgarlı Şefkat Evi’nden randevu almak ve Şefkat Evi’nin imkanlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar, 0312 309 37 93 ve 0312 309 37 94 numaralarını aramaları gerekiyor. Bu numaralar sayesinde vatandaşlar işlemlerini kolayca yapabiliyor. Randevuların Ankara’ya gelmeden 2 gün önce alınması gerekiyor. Ankara’ya gelecek hasta ve hasta yakınları bu numaralar sayesinde kolayca randevu alıp Şefkat Evi’nin imkanlarından faydalanıyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.