Rojin'e ne oldu? Ağabeyi resmen açıkladı!

Rojin'e ne oldu? Ağabeyi resmen açıkladı!

Rojin'in abisi Servet, bağlandığı canlı yayında kardeşinin sudan korktuğunu belirtti ve "kardeşimi öldürdüler" dedi.

Van’da 27 Eylül 2024 günü kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cansız bedenine ulaşıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kabaiş’in cesedinin Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğunu söyledi.

ROJİN'İ KİM BULDU?

İlk olarak Van Gölü kıyısında başörtüsü bulunan, bir süre sonra ise kıyafetlerine ulaşılan Rojin'in cansız bedeninin dün akşam üzeri Mollakasım Mahallesi’ndeki bahçıvan arkadaşını ziyarete giden Mehmet Emin Ankay tarafından bulunduğu öğrenildi.

Van Gölü sahilinde bir karartı gördüğünü ileri süren Ankay, ne olduğunu merak ederek yaklaşınca ceset olduğunu fark ettiğini ve jandarmaya haber verdiğini anlattı. Ankay, yapılan incelemeler sonucu cesedin kayıp Rojin’e ait olduğunun belirlendiğini kaydetti.

CİNAYET ŞÜPHESİ

Genç kızın ölümünün arkasındaki sebep merak konusu oldu. Artan kadın cinayetleri Rojin'in de bir cinayete mi kurban gittiği şüphesini doğurdu. Öte yandan yüzmek için girdiği Van Gölü'nde boğulmuş olma ihtimali üzerinde de duruluyor.

Rojin'in kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için cenazesi adli tıp kurumuna gönderildi. Yapılan işlemlerin ardından memleketi Diyarbakır'da toprağa verildi.

AĞABEYİ 'KARDEŞİMİ ÖLDÜRDÜLER' DEDİ

Gazeteci Didem Arslan Yılmaz'ın programına bağlanan Rojin'in abisi Servet, acı haberi canlı yayın sırasında aldığını ve kardeşinin sudan korktuğunu dile getirdi. Acılı abi, "Kardeşimi öldürdüler" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.