Reeder, ilk elektrikli otomobili ReeV Fancy’i satışa sunuyor: İşte özellikleri ve fiyatı

Reeder, ilk elektrikli otomobili ReeV Fancy’i satışa sunuyor: İşte özellikleri ve fiyatı

Reeder, teknoloji dünyasındaki başarısını elektrikli otomobil sektörüne taşıyor. Yeni model ReeV Fancy, kısa mesafe seyahatler için tasarlandı.

Türkiye'de telefon ve tabletleriyle tanınan Reeder, elektrikli otomobil pazarına giriyor. Markanın ilk elektrikli aracı olan ReeV Fancy, L6e kategorisinde yer alıyor ve önümüzdeki günlerde satışa sunulacak. Araç, dört tekerlekli motosiklet sınıfında kısa süreli seyahatler için özel olarak tasarlandı.

5 SAAT ŞARJ, 100 KM. MENZİL

ReeV Fancy, 7.15 kWh LFP bataryasıyla 100 km menzil sunuyor. Ev tipi prizden şarj edilebilen aracın, tam şarja ulaşması 5 saat sürüyor. 2.49 metre uzunluğundaki bu kompakt araç, maksimum 45 km/h hızla yol alabiliyor ve şehir içi kullanıma uygun bir seçenek sunuyor.

GÜNLER SONRA ÖN SİPARİŞTE

Özellikle şehir içi kısa mesafeli yolculuklar için ideal olan bu araç, 23 Eylül'de 100 araçlık ön siparişle satışa çıkacak. Araç, 48 ay taksit seçeneğiyle de satın alınabilecek. Peşin fiyatı 280 bin TL olan ReeV Fancy’nin taksitli fiyatı ise 490 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. İlk teslimatlar, yıl sonuna doğru gerçekleştirilecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.