Real Madrid'de stoper krizi: Ancelotti, memnun değil

Real Madrid'de stoper krizi: Ancelotti, memnun değil

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, takımdan ayrılan Nacho'nun yerine getirilen Jesus Vallejo'nun performansından memnun kalmadı. Milan karşısındaki maçta Vallejo'nun yaptığı hatalar, takımda stoper pozisyonuyla ilgili endişeleri artırdı.

Real Madrid'in savunma hattında yaşanan son gelişmeler, kulübün önümüzdeki sezon için planlarını gözden geçirmesine neden olabilir. Nacho'nun ayrılışının ardından, Jesus Vallejo'nun 4. stoper olarak kadroya dahil edilmesi, teknik direktör Carlo Ancelotti'yi tatmin etmedi.

MİLAN MAÇINDAKİ PERFORMANS

Yakın zamanda oynanan Real Madrid-Milan hazırlık maçında, Jesus Vallejo'nun sergilediği performans büyük hayal kırıklığı yarattı. İspanyol oyuncunun maç boyunca yaptığı sayısız hata, takım yönetimini ve teknik heyeti endişelendirdi. Bu hatalar her ne kadar fiziksel kondisyon yetersizliğine bağlansa da, Ancelotti'nin güvenini kazanmak için yeterli olmadı.

ANCELOTTİ'NİN TUTUMU

İtalyan teknik direktör, ihtiyaç duyulduğunda güvenemeyeceği bir oyuncuyu kadroda tutmak istemiyor. Bu nedenle Ancelotti'nin, Vallejo konusunu kulüp yönetimine taşıması bekleniyor. Önümüzdeki sezon en az 70 maç oynaması öngörülen Real Madrid için savunma hattının güçlendirilmesi kritik önem taşıyor.

TRANSFER PLANLARI

Real Madrid, transfer sezonunun başında Nacho'nun yerini doldurmak için Lille'den Yoro'yu kadrosuna katmak istemişti. Ancak genç oyuncunun Manchester United'a transfer olmasıyla bu plan suya düşmüştü. Şimdi ise kulübün yeni bir stoper arayışına girmesi muhtemel görünüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.