Real Madrid, Arda Güler'in geleceğine ilişkin kararını verdi

Real Madrid, Arda Güler'in geleceğine ilişkin kararını verdi

EURO 2024 sonrası Real Madrid kampına katılan genç yıldız Arda Güler'in kulüpteki geleceği netleşti. İspanyol devi, Türk futbolcuyu kiralık olarak göndermeyeceğini açıkladı.

İspanya devi Real Madrid, Türk futbolunun genç yıldızı Arda Güler'in gelecek sezon planlarını netleştirdi. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Madrid ekibinde forma şansı bulan ve EURO 2024'teki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Güler'in, yeni sezonda da takımda kalacağı açıklandı.

haber1.jpg

LEVERKUSEN KİRALIK İSTEDİ

Ünlü futbol gazetecisi Fabrizio Romano'nun haberine göre, Alman ekibi Bayer Leverkusen, Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Ancak Real Madrid yönetimi, 19 yaşındaki oyuncuyu takımın önemli bir parçası olarak gördüklerini ve kiralık olarak göndermeyi düşünmediklerini belirtti.

Ayrıca, Genç futbolcu da şu anda tamamen İspanyol devindeki kariyerine odaklanmış durumda. EURO 2024 sonrası kısa bir izin kullanan Güler, geçtiğimiz günlerde Real Madrid'in yeni sezon hazırlık kampına katılmıştı.

haber2.jpg

EURO 2024'E DAMGA VURDU

Geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla sınırlı süre alan ancak bu fırsatları iyi değerlendiren Arda Güler, EURO 2024'teki performansıyla da göz doldurmuştu. Bu gelişmeler ışığında, genç yıldızın önümüzdeki sezonda Real Madrid kadrosunda daha fazla şans bulması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.