Pursaklar'da yüzme bilmeyen kalmıyor

Pursaklar'da yüzme bilmeyen kalmıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzme antrenörleri eşliğinde eğitim alan çocukların çalışmalarını yakından takip ediyor.

Hava sıcaklığının etkisini artırması ile birlikte vatandaşların büyük ilgisi ile karşı karşıya kalan Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme kursları tüm hızıyla devam ediyor.

YAKINDAN TAKİP EDİYOR

İlçe sakinlerine birçok farklı spor branşında eğitim imkânı sağlayan Başkan Ertuğrul Çetin, çocukların yaz aylarında daha verimli vakit geçirmesi ve sporla tanışmasının amaçlandığı kurslar sayesinde, alanında uzman antrenörler eşliğinde güvenli şekilde yüzme öğrenen çocukların aldıkları eğitimleri yakından takip ediyor.

‘‘MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYOR’’

Günübirlik kullanım, üyelik ve yüzme kurslarının devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımız için gönüllerince eğlenebildikleri ve yüzme öğrenebildikleri bir yaz tatili geçirebilmeleri için havuzlarımızın kapılarını sonuna kadar açtık. Bir yandan eğlenen bir yandan da yüzmeyi öğrenen çocuklarımızın mutlulukları gözlerinden okunuyor. Eğitimler dışında 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, gönül rahatlığıyla yüzme havuzumuza gelerek bunaltıcı yaz sıcaklarında, bir nebzede olsa serinleyebilirler’’ dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.