Pursaklar'da öğrenci seçme sınavı yapıldı

Pursaklar'da öğrenci seçme sınavı yapıldı

Pursaklar Belediyesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından, geleceğin dünyasına yön verecek olan öğrencileri seçmek adına DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı yapıldı.

Pursaklar Belediyesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından, geleceğin dünyasına yön verecek olan öğrencileri seçmek adına DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı yapıldı. Pursaklar Belediyesi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) işbirliği ile yenilikçi düşünceler, proje geliştirme odaklı eğitim programları ile daha üretken nesiller ve yetenekli çocukların tespit edilmesi amacıyla DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı gerçekleştirildi.

DENEYAP Türkiye Öğrenci Seçme Sınavının birinci aşama olan E-Sınavı ve ikinci aşaması olan çevrimiçi eğitim ve görev tamamlama adımlarını geçen öğrencilere yönelik yapılacak olan uygulamalı sınav öncesi sınav alanına gelen Başkan Ertuğrul Çetin, çocuklara başarılar diledi.

6-001.jpg

BAŞKANDAN MESAJ

Pursaklar’da araştıran, geleceğin dünyasında söz sahibi olacak olan öğrencilerin yetiştiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘ Çocuklarımızın üretme heyecanını ve hevesini yakından görmek adına sınav yerini ziyaret ederek, DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı’na katılan tüm öğrencilerimize başarılar diledim. Size güveniyorum. Geleceğin bilim insanlarının yetiştiği DENEYAP Atölyelerine öğrencilerimizin yoğun ilgileri, istekleri yarınlarımız için büyük umut verici. Dün olduğu gibi bugün de yarın da gençlerimizin ve çocuklarımızın en iyi eğitimleri alabilmeleri için yatırımlarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.