Pursaklar'da Millet Bahçesi inşaatı devam ediyor

Pursaklar'da Millet Bahçesi inşaatı devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Pursaklar Millet Bahçesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Pursaklar Millet Bahçesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle 220 dönüm arazi üzerine yapılan, ormanlık alanı ve yemyeşil alanları ile görenleri kendine hayran bırakacak olan Pursaklar Millet Bahçesi’nde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Beş ayrı bölgede hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren personelleri ziyaret eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, inşaat alanlarını tek tek gezerek proje müdüründen gelinen son nokta hakkında detaylı bilgiler aldı.

3-001.jpg

PRESTİJ PROJESİ

Pursaklar Millet Bahçesi yapım sürecini heyecanla yakından takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar’da yapımı devam eden 7’den 70’e her vatandaşımıza hitap edecek olan Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunduk. Pursaklar’ın en büyük prestij projesi olan Millet Bahçesinde ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yoğun yeşil alanı, dinlenme alanları, oyun alanları, spor alanları ile hemşehrilerimizin günün ve haftanın yorgunluğunu atmalarını sağlayacak. Biyolojik göleti ile birlikte de çok güzel bir yaşam alanı olacak. Ankara’nın yeni cazibe merkezi olacak’’ dedi.

2-004.jpg

İÇİNDE YOK YOK

Ekipler, manej alanı( at binicilik), okçuluk alanları, Millet Kıraathaneleri, evcil hayvanlar parkı, yel değirmeni, futbol sahaları, basketbol sahaları, açık hava spor alanları, çocuk oyun alanları, kır lokantaları, büfeler, piknik alanları, bisiklet yolları, doğal yürüyüş parkurları, biyolojik gölet, şelale vb. birçok sosyal alanların yer alacağı Pursaklar Millet Bahçesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.