Pursaklar'da başarı öyküsü: Kursiyerden ödüllü performans

Pursaklar'da başarı öyküsü: Kursiyerden ödüllü performans

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi'nde eğitim alan Kumru Alptekin, aldığı cilt bakımı, makyaj ve kuaförlük eğitimini Payaslı Medya Gold Ödülü ile taçlandırdı. Alptekin, başarısını Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'le paylaştı.

Pursaklar Belediyesi'nin kadınlara yönelik eğitim programları meyvelerini vermeye devam ediyor. Belediyeye bağlı Hüma Sultan Hanım Evi'nde bir yıl boyunca cilt bakımı, makyaj ve kuaförlük eğitimi alan Kumru Alptekin, aldığı eğitimi Payaslı Medya Gold Ödülü ile taçlandırarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı, belediyenin kadın eğitimi konusundaki kararlılığının somut bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

BAŞKANDAN TAM DESTEK

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kursiyerlerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çetin, "Belediye olarak kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diyerek belediyenin kadın odaklı projelerine olan bağlılığını vurguladı. Başkan, Kumru Alptekin'i tebrik ederek gelecekteki meslek hayatında da başarılar diledi.

pursaklar-2.jpg

KURSİYERİN TEŞEKKÜRÜ

Kumru Alptekin, ziyareti sırasında Başkan Çetin'e teşekkürlerini iletti. Alptekin, Hüma Sultan Hanım Evi'nde sunulan imkanların başarısındaki rolünü vurgulayarak, Başkan Çetin'i bu başarının "baş mimarı" olarak nitelendirdi.

HANIM EVLERİNİN ARTAN POPÜLARİTESİ

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri, eğitimden spora, kültürden sanata kadar geniş bir yelpazede kurslar sunarak kadınların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu merkezler, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırma, kişisel gelişimlerini destekleme ve yeni beceriler kazandırma konusunda önemli bir rol oynuyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.