Pursaklar Belediyesi'nden camilere kapsamlı temizlik hizmeti

Pursaklar Belediyesi'nden camilere kapsamlı temizlik hizmeti

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki camilerde geniş çaplı bir temizlik çalışması başlattı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in önderliğinde yürütülen çalışma, vatandaşların daha temiz ortamlarda ibadet etmesini amaçlıyor.

Pursaklar Belediyesi, ilçe genelindeki camilerde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı. Belediye ekipleri, Saray Süleymaniye Cami, Karşıyaka Cami, Ertuğrul Gazi Cami, Altınova Mevlana Cami ve Sirkeli Aşağı Cami gibi birçok ibadethanede detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Bu girişim, camilerin hijyenik ve bakımlı kalmasını sağlayarak, ibadet edenlerin daha rahat bir ortamda bulunmalarını sağladı.

pursaklar-2.jpg

TEMİZ ORTAMLARDA İBADET EDİLECEK

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Huzurla ve huşu içerisinde ibadet edebilmeniz için temizlik çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz" ifadesi kullanıldı. Bu açıklama, belediyenin vatandaşların manevi ihtiyaçlarına verdiği önemi ve hizmet anlayışını yansıtırken, çalışmaların 'titizlikle' sürdürüldüğünün vurgulanması, işin ciddiyetle ele alındığını gösterdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.