Popçu Serdar Ortaç, Bakan Nebati için Karabiberim şarkısını söyledi
Mersin’de AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği "Gençlik Buluşması"nda Maliye Bakanı Nebati bir konuşma yaptı. Ardından sahneye popçu Serdar Ortaç’ı davet etti. Ortaç “Nebati baba için okuyorum” diyerek Karabiberim şarkısını söyledi.
AK Parti’nin Mersin’de düzenlediği Gençlik Buluşması’nda renkli görüntüler ortaya çıktı. Aynı zamanda Mersin milletvekili adayı olan Maliye Bakanı Nurettin Nebati buluşmada bir konuşma yaptı.
Bakan Nebati ardından sahneye popçu Serdar Ortaç’ı davet etti. Ortaç “Nebati baba için okuyorum” diyerek Karabiberim şarkısını söyledi.
Ortaç Karabiberim'i söylerken dansçı kızlar kendisine eşlik ederken, Bakan Nebati de elini kıldırıp alandaki coşkuya işaret etti.
KONSER ÖNCESİ BAKAN KONUŞMA YAPTI
AK Parti'nin Mersin milletvekili adayı Nebati, AK Parti İl Gençlik Kollarınca Millet Bahçesi'nin sahil etabında düzenlenen "Gençlik Buluşması"nda, kentteki gençlerin enerjisini, memleket ve bayrağa düşkünlüğünü övdü.
Çalışan, üreten ve kazanan Mersin'de farklı memleketlerden vatandaşların "Biz Mersinli'yiz" dediğini belirterek, gençlere seslenen Nebati, "Sizden bir tek şey istiyorum. Lütfen şehrinize sahip çıkın, çok çalışın, üretin, birbirinizi sevin. Lütfen asla birilerinin ötekileştirmesine kulak vermeyin, Mersin için kim çalışıyorsa 'o bizim ağabeyimiz, kardeşimizdir' diye bakın" ifadelerini kullandı.
Nebati, kente hizmet etmeye, kardeşçe çalışmaya, en güzel işleri yapmaya geldiklerini vurgulayarak, gençlerle aynı dili konuştuklarını anlattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Mayıs'ta geçlerle de buluşmak için Mersin'e geleceğini aktaran Nebati, "Biz, birilerine değil gençliğin bizatihi kendisine bakarak hiçbir şekilde bu memleketin bayrağını aşağıya düşürmeden tek vatan, tek devlet, tek millet diyerek yolumuza devam edeceğiz. Yolumuza devam ederken de bu memleketin her türlü güzelliğini hep beraber paylaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.
“KARABİBERİM’İ NEBATİ BABA İÇİN OKUYORUM”
Konuşmasının sonunda Bakan Nebati, etkinlikte sahne alan şarkıcı Serdar Ortaç'tan "Karabiberim" adlı şarkısını söylemesini istedi. Serdar Ortaç da "Şarkıyı 1994'te yazdığımda hiçbiri doğmamıştı. Şimdi büyüdüler ve bizimle beraberler. Karabiberim'i Bakan Nebati baba için okuyorum. Seni seviyoruz." diye konuştu.
Kaynak AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.