Polatlı’da yaz okulu kreş kayıtları başladı: Sınırlı sayıda kontenjan

Polatlı’da yaz okulu kreş kayıtları başladı: Sınırlı sayıda kontenjan

Okul öncesi eğitimi konusunda Polatlı’da yaşayan ailelerin ilk tercihi olan Polatlı Belediyesi’ne bağlı Tam Gün Kreş ve Gündüz Kreşleri’nde, yaz okulu ve 2024 - 2025 yeni eğitim öğretim dönemi kayıtları başladı.

Okul öncesi eğitimi konusunda Polatlı’da yaşayan ailelerin ilk tercihi olan Polatlı Belediyesi Tam Gün Kreşlerinde, yaz dönemi ve 2024 - 2025 yeni eğitim öğretim dönemi kayıtları başladı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından ilçeye kazandırılan Tam Gün Kreş ve Gündüz Kreşleri’nde, Şentepe ve Fatih olmak üzere 2 farklı mahallede, uzman kadro eşliğinde eğitimler verecek. Yaz dönemi ve yeni eğitim öğretim yılı için kayıt yaptırmak isteyen aileler, sınırlı sayıda kontenjanı bulunan bakımevlerine vakit kaybetmeden başvuru yapabilirler. Çocukların yeteneklerini keşfetmelerine ve özgüvenlerini artırmalarına yardımcı olacak bakımevlerine kayıt işlemleri için Şentepe ve Fatih mahallelerinde bulunan kreşler ile iletişime geçebilirler.

basliksiz-2.jpg

UZMAN KADRO İLE EĞİTİM

Çocukların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini, temel alışkanlıklar kazanmalarını, kazanırken de eğlenerek öğrenmelerini sağlayan Polatlı Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Tam Gün Kreş ve Gündüz Kreşleri’nde; çocukların açlık durumunu dengede tutmak adına sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olacak şekilde günde 3 defa yemek arası veriliyor. Bunun dışında çocukların güvenli alanda eğitim almaları ve ailelerin akıllarının kalmaması adına kreşlerde, kamera sistemi ile denetim yapılıyor. Uzman kadrosu ile eğitim veren kreşlerde, öğrenciler yaş ve gelişim özelliklerine göre gruplandırılarak doğru eğitim alması sağlanıyor. Çocukların sağlık durumları öz önünde bulundurularak, diyetisyen ve gıda mühendisleri eşliğinde yemek tercihlerimiz yapılıyor.

cdasva.jpg

BİRÇOK ALANDA DERS İMKÂNI

Yüzlerce ailenin çocuklarını güvenle bıraktığı Kreşlerde; içerisinde bulunan oyun odaları, özel sınıflar, etkinlik alanları, uyku odaları, idari bürolar ve çok amaçlı faaliyet salonları ile yaz dönemi boyunca miniklerin yeni yuvası olacak. Uzman öğretmen kadrosuyla hizmet veren Polatlı Belediyesi Kreşlerine kayıt yaptıran öğrenciler yaz ayı boyunca, ingilizce, drama, resim, müzik ve halk oyunları, seramik, satranç, jimnastik, modern dans, robotik kodlama branşlarında ders alma imkânı bulacak.

vdbsb.jpg

HEM EĞLENECEKLER HEM ÖĞRENECEKLER

Gün boyunca devam edecek olan müzik etkinliği, sanat etkinliği, fen etkinliği, drama etkinliği, okuma yazmaya hazırlık, matematik etkinliği, hareket etkinliği, oyun etkinliği, değerler eğitimi ile hem eğlenecekler hem de öğrenecekler. Aynı zamanda çocukların sosyal hayatlarını da farklılaştırmak amacıyla ayda bir kez; alan gezileri, sinema etkinlikleri, mutfak etkinlikleri, drama ve tiyatro olacak.

sdbxbdgb.jpg

SINIRLI SAYIDA KONTENJAN

Aileler tarafından rahatlıkla emanet edilen öğrenciler, tercihe göre tam gün veya yarım gün olarak kreşte kalabiliyorlar. Tam gün, sabah 08.00’den akşam 17.00’ye kadar, yarım gün ise, sabah 08.00’den öğlen 12.30’a kadar eğitim veriyor. Polatlı'da ailelerin ilk tercihi olan ve sınırlı sayıda öğrenciye yaz boyu eğitim verecek kreşlerde tam gün ücreti 7 bin TL, yarım gün ücreti ise 6 bin TL olarak fiyatlandırıldı.

bhgcfd.jpg

TELEFON İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

2 farklı mahallede yaz boyunca hizmet verecek olan Polatlı Belediyesi Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevleri’ne kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar; Şentepe Mahallesi Kreşi için 0312 622 60 35 - 0533 955 48 98, Fatih Mahallesi Kreşi için 0312 623 45 72 - 0533 955 48 89 numaraları üzerinden bilgi alabilirler.

Kaynak:İlk Sayfa Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.