Playstation’a DualSense güncellemesi geliyor

Playstation’a DualSense güncellemesi geliyor

Hayranlarını sevindiren haber, PlayStation’da olmayan özellik nihayet geliyor.

Dünya devi Sony yeni bir PlayStation 5 DualSense güncellemesi yayınlayacağını duyurdu. Güncelleme ile DualSense kontrolcülerin büyük problemini ortadan kaldıracak.

playstation dualsense güncellemesi

Sony’nin PlayStation 5 ile çıkış yapan DualSense kontrolcüleri o dönem oldukça ilgi gördü. Bu güncelleme ile gelen özelliklerle kontrolcünün ele daha güzel yerleştiğini ve titreşim motorunun hissiyatının eskisine oranla daha kaliteli hissettiriyor. Kolların tamamen PS5 oyuncuları için özel olarak tasarlandığını dile getiriliyor. Bu durum yine de DualSense ile ilgili hiç şikayetin olduğu anlamına gelmemekte. Sony, kullanıcılardan gelen bazı şikâyetleri dikkate alarak yeni bir DualSense güncellemesi yayınlayacağını vurguladı. Sony, DualSense kullanıcıların şikayetini gidermek için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

“MİCROSOFT’TAN GERİ KALMAYACAK”

PlayStation serisi her modelinde kendini geliştirerek piyasaya kendini kanıtlıyor. Sony, PS4 ile birlikte DualShockları piyasaya çıkarmıştı. O dönem PlayStation serisinde ilk defa kablosuz bir oyun kolu ortaya çıkmıştı. Ülkemiz PlayStation kafe sahiplerini ve kullanıcılar bu yeni ürünü çok beğenmişti. Çünkü PlayStation 4 DualShock ile birlikte kablo ortadan kalkmıştı. Kablonun ortadan kalkmasıyla daha pratik ve estetik bir kullanım sunan PlayStation, güncellemelerine devam edeceğini duyurdu.

playstationa yeni güncelleme

Sony bu yeni DualSense güncellemesi ile birlikte rakibi Microsoft’tan geri kalmayacak.

Sony 2023’ün ilk aylarında DualSense Edge ile piyasada yeni bir başlangıç yaptı. Kod numarası 322g olan bu yeni teknoloji, PlayStation için kullanıcıların satın alabileceği en iyi kontrolcü özelliklerini içeresinde barındırıyor. PlayStation 5 Pro’nun da 2023 Haziran ayında piyasaya çıkacağı konusunda da iddialar bulunuyor. Kesin bir netlik olmasa da tüm yorumlar bu yılın Haziran ayı içeresinde bir tarihi gösteriyor.

Sedat Osman Koç / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.