PKK'da çözülme devam ediyor: Bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu

PKK'da çözülme devam ediyor: Bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK'dan kaçan bir teröristin Akçakale'deki hudut karakoluna teslim olduğunu duyurdu. Bakanlık, TSK'nın artan operasyonlarının örgütteki çözülmeyi hızlandırdığını vurguladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütüne yönelik başarılı operasyonları, örgüt mensuplarının teslim olma eğilimini artırdı. Son olarak örgütün barınma alanlarından kaçmayı başaran bir PKK'lı terörist, güvenlik güçlerine sığındı. Bakanlık yetkilileri, teslim olan teröristin ilgili birimlere teslim edildiğini belirtti.

KARAKOLA SIĞINDI

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, teröristin Akçakale'deki hudut karakoluna teslim olduğu bildirildi. Bakanlık, TSK'nın terör örgütüne yönelik operasyonlarının artan şiddet ve tempoda devam ettiğini, bu durumun örgüt içindeki çözülmeleri hızlandırdığını vurguladı.

TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK

Güvenlik kaynakları, terör örgütünden kaçışların devam etmesinin beklendiğini, TSK'nın kararlı operasyonlarının örgütü ciddi şekilde sarstığını belirtti. Terörle mücadelenin kesintisiz süreceği, örgütün barınma alanlarına yönelik operasyonların artarak devam edeceği kaydedildi.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları artan şiddet ve tempoda devam ederken örgütteki çözülmeler de hızlanıyor.

Bölücü terör örgütünün barınma alanlarından kaçan 1 PKK’lı terörist, Akçakale'deki hudut karakolumuza teslim oldu.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.