Pegasus uçağında gergin anlar: Yolcular bayıldı, pilot uçağı terk etti

Pegasus uçağında gergin anlar: Yolcular bayıldı, pilot uçağı terk etti

Pegasus uçağının İstanbul-Dalaman seferinde 5 saatlik bir rötar meydana geldi. Panik olan 2 yolcu baygınlık geçirdi, mesaisi biten pilot uçağı terk etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Dalaman'a uçacak olan Pegasus Hava Yolları'na ait bir uçak, yaklaşık 5 saatlik bir rötar yaşadı. İddiaya göre, pilot ve kabin ekibi mesai sürelerinin dolması nedeniyle uçaktan ayrıldı, bu esnada uzun bekleyiş nedeniyle fenalaşan iki yolcu bayıldı. Yolcular, bekleme süresince açlık ve susuzluklarını gidermek amacıyla yetkililerden su ve sandviç talebinde bulundu ancak bu talepler yeterince karşılanamadı. Diğer yolcuların "yemek istiyoruz" diye bağırması üzerine ücretsiz ikram dağıtılacağı duyuruldu.

PİLOT VE PERSONEL MESAİ SAATİ DOLUNCA AYRILDI

Yolcuların artan gerginlik ve rahatsızlıkları sırasında, seferi gerçekleştirecek olan pilot ve kabin ekibi mesai saatlerinin dolması sebebiyle uçağı terk etti.

YOLCULAR AÇ VE SUSUZ KALDILAR

Yeni uçuş ekibinin gelmesi beklenirken, uzun süren rötar nedeniyle fenalaşan iki yolcu bayıldı. Yolcuların, saatler süren bekleyiş nedeniyle gergin ve kızgın oldukları görüldü. Bazı yolcular, açlık ve susuzluk nedeniyle kabin ekibine "Yemek verin, su verin" diye seslendiler.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.