Özgür Saral kimdir? Özgür Saral nereli, kaç yaşında?

Özgür Saral kimdir? Özgür Saral nereli, kaç yaşında?

Özgür Saral son günlerde internette en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki, Özgür Saral kimdir? Özgür Saral nereli, kaç yaşında?

Özgür Saral vatandaşlar tarafından arama motorlarında en çok aranan isimlerden biri oldu. Özgür Saral kimdir? Özgür Saral nereli, kaç yaşında? Soruları sıkça soruluyor. Bizler de sizler için bu soruların cevaplarını derledik. İşte detaylar…

ÖZGÜR SARAL KİMDİR?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Düzenlenen ‘Kafes’ operasyonları kapsamında, liderliğini Özgür Saral’ın yaptığı ‘Sarallar’ grubu olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "İstanbul Büyükçekmece Başsavcılığı koordinesinde operasyonları düzenleyen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Aziz milletimizin duaları sizlerle. Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Sarallar, İstanbul'da etkin olan Trabzon'un Of ilçesi kökenli bir organize suç örgütüdür. Özgür Saral'ın kaç yaşında ve nereli olduğuna dair internette net bir bilgi bulunmamaktadır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.