Özgür Özel'den erken seçim mesajı
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Özgür Özel, erken seçim ve "normalleşme" hakkında açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de gerçekleştirilen 58. Hükümet Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış'ın cenaze töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Özel, erken seçime ilişkin şu görüşü paylaştı:
Benim değerlendirmem şudur; Bence 5 yıl tamamlanmaz, 2.5 yılda tam ortasında erken seçim olur. Bugünden 1.5 yıl sonrası bir erken seçimi olası görüyorum. İstiyor muyum, gelecek hafta olsun istiyorum. Parti birinci partiyken bu kadar zor durumdaki insanların umudu CHP olmuşken neden istemeyeyim.
NORMALLEŞME MESAJI
Özgür Özel, siyasi yumuşama söylemleriyle ilgili de "Normalleşme kelimesini kabullenmelerini olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Yumuşamanın içinde bu kadar ağır şartlar, sert şartlar varken muhalefet mi yumuşayacak? Kendileri de yumuşamasınlar normalleşsinler" diye konuştu.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.