Özgür Özel hakkında gizli ilişki iddiası şok etmişti! Çok sert açıklama...

Özgür Özel hakkında gizli ilişki iddiası şok etmişti! Çok sert açıklama...

Geçtiğimiz günlerde Gazeteci Ebru Küçükaydın, CHP Lideri Özgür Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay arasında gizli ilişki olduğunu iddia etmişti. Konuya ilişkin Özel'den çok sert bir açıklama geldi.

Antalya merkezli bir internet haber sitesinde yayınlanan ve CHP lideri Özgür Özel hakkında önemli iddialar içeren yazı, medyanın gündemine bomba gibi düştü.

zgur-ozel-gulsah-durbay-yasak-ask.jpg

Gazeteci Ebru Küçükaydın, haberimizvar adlı internet sitesinde kaleme aldığı "Özgür Özel düğümü Şehzadeler de mi çözüldü?" başlıklı yazıda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın yasak aşk yaşadığını iddia etmişti.

Konuya ilişkin CHP'li çok sayıda isim tepki gösterirken, İddialara ilişkin sosyal medya hesabından videolu açıklama yapan Gülşah Durbay, "Bu açıklama kentim, ailem, partim ve vicdan sahibi tüm insanlar için." başlığıyla bir video paylaştı.

gulsah-durbay.jpg

Durbay, videoda "Bana alçakça iftiralar atanlar yüzünden Dün İzmir Medicana Hastanesi’nde ilk kemoterapimi alırken ailem bu haberler nedeniyle, apar topar İstanbul’a, kardeşimin yanına gidip durumu açıklamak zorunda kaldı" ifadelerini kullandı.

ÖZEL: BİR SANTİM EĞİLİRSEK NAMERDİZ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yeni yasama dönemindeki ilk TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada iddialara ilişkin de konuştu. Özel, birtakım yalanlar uydurulduğunu söyleyerek, "Gülşah Durubay, Şehzadeler'i, merkez ilçeyi, hiç kazanmadığımız ilçeyi, Fatih'in tahta koştuğu ilçeyi dürüstlüğüyle çalışkanlığıyla namusuyla kazandı. Hakikaten zorlanıyorum, bu kadar ahlaksızlığa, bu kadar kitapsızlığa, bu kadar çirkinliğe, bu kadar çirkinliğe... Hani meselenin ucu Atatürk'e verdiğim söz olmasa lanet olsun deyip başka bir şey yapacağım da... Bu yalanı yayan hesaplar Gülşah'ın hastanede yattığı belli günleri ahlaksız bir iftiraya dönüştürdüler. Meselenin özünü anlatacağım. Çocukluğundan bu yana bağırsak hastası. Bir santim eğilirsek namerdiz. Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup bir çelişkiden kendine makam mevki üreten o sahtekarlar, o ahlaksızlar alnınızı karışlamazsam namerdim, namerdim, namerdim..." diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.