Özgür Demirtaş, cumhurbaşkanı adayı mı?

Özgür Demirtaş, cumhurbaşkanı adayı mı?

Hukukçu Ersan Şen, İYİ Parti’den talep gelmesi durumunda aday olabileceğini söylemişti. Bunun üzerine Özgür Demirtaş gündeme oturdu. Peki, Özgür Demirtaş, cumhurbaşkanı adayı mı?

Hukukçu Ersan Şen, dün Habertürk ekranlarında İYİ Parti’den talep gelmesi durumunda cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi. Bunun üzerine Ersan Şen’i, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hukukçuyu görüşmeye davet etti. Aylar önce “sürpriz aday” olarak nitelendirilen Özgür Demirtaş ismi de gündeme oturdu. Peki, Özgür Demirtaş, cumhurbaşkanı adayı mı?

haber-1.jpg

ÖZGÜR DEMİRTAŞ CUMHURBAŞKANI ADAYI MI?

Ünlü finans profesörünün adı adaylık iddiaları ile ilgili gündeme geldi. Daha önce dolar kuru ve pek çok ekonomi alanında öngördüğü yazılarıyla gündeme oturan Demirtaş, hayranları tarafından “Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?” sorularıyla gündeme oturdu. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından, “siyasete uzağım” diyerek söylentileri reddetti. Demirtaş şunları söyledi:

“Hiçbir siyasi oluşumla bir ilgim yok. Ancak arka plandan; dil-din-ırk-köken ayrımı yapmayan, değişen dünyayı yakalamaya açık olan, teknolojik devrim isteyen, ‘sosyal ve demokrat’ siyasi partilere önerimi her zaman iletirim."

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.