Ormanda kaybolan at 2 yıl sonra dev tırnakla geri döndü

Ormanda kaybolan at 2 yıl sonra dev tırnakla geri döndü

İki yılı aşkın bir süredir kayıp olan bir at, şaşırtıcı bir şekilde ortaya çıktı. Atın en dikkat çekici özelliği iki yılda nasıl yaşadığı bilinmeyen 30 santimetre uzunluğundaki dev tırnakları oldu. Tırnaklarının nasıl bu kadar uzadığı ise çözülemedi.

Sosyal medyada binlerce kez izlenen ve onlarca yorum gelen bir at, ormanda kaybolmuştu. Atın kaybolmasından iki yıl sonra tesadüfen bir grup yürüyüşçü tarafından bulunan at yorgun ve bitkin görünüyordu. Ancak yapılan tetkiklerde sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Milyonlarca takipçisi bulunan “Tuhaf Ama Gerçek” isimli X hesabında paylaşılan videodaki at, önce veteriner kliniğine götürüldü ve uzun tırnağı kesildi. Tırnak kesme işleminin görüntüleri ise sosyal medyada büyük ilgi gördü ve tıklanma rekorları kırdı.

VAHŞİ KOŞULLARDA KALMIŞ

Kaybolan atın ne kadar süredir ormanda bulunduğu ve bu süre boyunca nasıl hayatta kaldığı bilinmezken uzmanlar, atın uzun süredir insan temasından uzak olduğunu ve vahşi koşullarda hayatta kalmayı başardığını tahmin ediyor.

at-2.jpg

ATIN SAHİBİ MUTLU

Atın sahibi, onu tekrar görmekten büyük mutluluk duyduğunu ve uzun zamandır onu aradığını söyledi. Sahibi, atın tekrar evine döneceğini ve ona iyi bakacağını belirtti. Bu olay, doğanın gizemli yönlerini bir kez daha gözler önüne serdi. Uzun tırnaklı at, birçok insanın merakını uyandırdı ve sosyal medyada yoğun şekilde konuşuldu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.