Orman Genel Müdürlüğü 4 bin 500 geçici işçi alımı yapacak

Orman Genel Müdürlüğü 4 bin 500 geçici işçi alımı yapacak

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 500 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 10-14 Mart tarihleri arasında İŞKUR üzerinden kabul edilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, personel alımıyla ilgili resmi açıklamasını Resmi Gazete'de yayımladı. Açıklamaya göre, taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 4 bin 500 geçici işçi istihdam edilecek. Bu kapsamlı alımla ilgili iş ilanları 10-14 Mart 2025 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanacak ve adaylar başvurularını bu tarihler arasında gerçekleştirebilecek.

YEDİ FARKLI POZİSYONDA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Orman Genel Müdürlüğü'nün alım yapacağı pozisyonlar arasında orman işçisi, arazöz şoförü ve çeşitli operatörlük kadroları bulunuyor. Detaylı olarak; orman işçisi, arazöz şoförü, dozer operatörü, greyder operatörü, ekskavatör operatörü, iş makinesi operatörü ve traktör operatörü pozisyonlarında alımlar gerçekleştirilecek. Bu pozisyonlar için aranan şartları taşıyan adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden veya şahsen İŞKUR şubelerine başvurarak alım sürecine dahil olabilecek.

ADAYLAR İÇİN SEÇİM SÜRECİ NOTER HUZURUNDA YAPILACAK

Başvuruların tamamlanmasının ardından, başvuran adaylar arasından noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilecek. Kura sonucu başarılı olan adaylar, işe alım sürecinin bir sonraki aşaması olan sözlü ve uygulamalı sınavlara çağrılacak. Bu sınavlarda başarılı olan adaylar, Orman Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatlarında geçici işçi olarak istihdam edilme hakkı kazanacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.