OnePlus Open 2 'inceltme yarışına' dahil oluyor

OnePlus Open 2 'inceltme yarışına' dahil oluyor

OnePlus, katlanabilir telefon piyasasına OPPO Find N5 ve OnePlus Open 2 isimleriyle dahil olup, en ince katlanabilir telefon unvanına göz dikti. Modelin 9 mm kalınlığa yakın olacağı belirtiliyor.

Son dönemde katlanabilir telefon pazarında dikkat çekici bir rekabet yaşanıyor. Honor Magic V3 modeliyle incelik konusunda sektörde çıtayı yükselten Honor’un ardından şimdi OnePlus da bu yarışa katılıyor. OnePlus’ın Çin’de OPPO Find N5, küresel pazarda ise OnePlus Open 2 adıyla tanıtacağı katlanabilir telefonu, kalınlık konusunda yeni bir standart belirlemeye hazırlanıyor.

TAHT HONOR MAGİC V3'E AİT

Şu an piyasadaki en ince katlanabilir telefon unvanı, 9.2 mm kalınlığıyla Honor Magic V3’e ait. Ancak OnePlus’ın yeni katlanabilir modelinin 9 mm seviyesine inmesi bekleniyor. Bu incelik, OnePlus’ı sektörde lider yapmasa da, 12 mm kalınlığa sahip Samsung Galaxy Z Fold 6’ya göre büyük bir avantaj sunacak.

ONEPLUS OPEN 2'NİN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ

OnePlus Open 2’nin öne çıkan teknik özellikleri arasında suya dayanıklılık, fiziksel ses modu anahtarı, 50 megapiksel ana kamera, periskop kamera, 4.800 mAh batarya kapasitesi ve 2K+ çözünürlüklü ekran yer alıyor. Cihaz, Android 15 işletim sistemiyle çıkacak ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemci ile güçlendirilecek.

Öte yandan, katlanabilir telefonun 2025 yılının başlarında satışa sunulması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.