OnePlus, Ace 5 ve Ace 5 Pro modelleri üzerinde çalışıyor: Snapdragon 8 Gen 4 ve 6000 mAh batarya ile geliyor

OnePlus, Ace 5 ve Ace 5 Pro modelleri üzerinde çalışıyor: Snapdragon 8 Gen 4 ve 6000 mAh batarya ile geliyor

OnePlus, Çin'e özel Ace serisinin yeni modelleri Ace 5 ve Ace 5 Pro'yu geliştirdiğini duyurdu.

OnePlus, Çin'e özel Ace serisi ile kullanıcılarına yüksek performans sunmaya devam ediyor. Ace 5 ve Ace 5 Pro üzerinde çalışan şirket, modellerin teknik detaylarını şimdiden teknoloji dünyasıyla paylaştı. Özellikle Çin’de yaygın olan tetrafobi inancı nedeniyle serinin dördüncü modeli atlanarak doğrudan Ace 5 serisi geliştirildi.

HER İKİ MODELDE DE DEV BATARYA

Sızıntılara göre, Ace 5 modelinde Snapdragon 8 Gen 3, Ace 5 Pro'da ise daha güçlü olan Snapdragon 8 Gen 4 işlemci kullanılacak. Her iki model de 6.000 mAh kapasiteli batarya ile donatılacak ve metal çerçeveler sayesinde şık bir tasarım sunacak. Modellerin ekranları ise BOE tarafından üretilen 1.5K çözünürlüklü 8T LTPO OLED panelden oluşacak, bu da daha canlı renkler ve yüksek çözünürlük anlamına geliyor.

ÜST DÜZEY KAMERA PERFORMANSI

Kamera tarafında, her iki modelde de 50 megapiksel ana sensör yer alacak. Ace 5, ultra geniş açılı ve makro lens ile gelirken, Ace 5 Pro'da periskop telefoto lens bulunacak. Bu sayede, Pro modelin fotoğraf çekim özellikleri daha profesyonel bir deneyim sunacak.

Her ne kadar Ace serisi Çin’e özel olsa da, Ace 5'in global versiyonu büyük olasılıkla "R" takısı ile uluslararası pazarda sunulacak. Örneğin, Ace 3'ün küresel versiyonu OnePlus 12R adıyla tanıtılmıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.