Ölüm müteahhidi Hikmet Günsay kimdir?

Ölüm müteahhidi Hikmet Günsay kimdir?

Hatay’da Özburak İnşaat’ın son 12 yılda yaptığı tüm binalar yıkıldı. Birçok vatandaşın ölümüne sebep oldu. Peki, Özburak İnşaat’ın kurucusu Hikmet Günsay kimdir?

Kahramanmaraş merkezli depremin şiddetini, en çok da Hatay hissetti. Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri, ülkemizden kaçmaya çalışırken hava limanlarında yakalanıyor ve gözaltına alınıyor. Hatay’da inşaat şirketi olan Özburak İnşaat’ın kurucusu Hikmet Günsay’ın son 12 yılda yaptığı binaların tamamı yıkıldı. Peki, “En iyi teknoloji, en iyi malzeme” reklamıyla evlerini satan Hikmet Günsay kimdir?

ozburak.jpg

HİKMET GÜNSAY KİMDİR?

Bir röportajında ilkokul mezunu olduğunu belirten Hikmet Günsay, 2001’de inşaatçılığa başladı. 1500’den fazla konut yaptığını belirtirken 2005 yılında Özburak İnşaatı kurmuştur.

“En iyi teknolojiyi en iyi malzeme ile buluşturup yaşlanılacak konut yapıyoruz” sloganıyla evlerini pazarlayan Günsay, 2017 yılında inşaatını yaptığı rezidanslara çektiği reklam filminde yapılar Hatay’ın 1’inci derece deprem bölgesinde olduğu görülüyor.

Ayrıca Özburak İnşaat’ın yaptığı binaların yüzde 25’inin yıkıldığı bilgisi teyit edildi.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.