Okan Buruk’un forvette ilk tercihi o isim

Okan Buruk’un forvette ilk tercihi o isim

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hücum hattını güçlendirmek için rotayı Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen'e çevirdi. Buruk, farklı maç sistemlerine göre Osimhen ile birlikte Dries Mertens ve Mauro Icardi'yi de değerlendiriyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hücum hattını güçlendirmek için rotayı Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen'e çevirdi. Buruk, farklı maç sistemlerine göre Osimhen ile birlikte Dries Mertens ve Mauro Icardi'yi de değerlendiriyor. İşte detaylar...

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen aranın arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk hücum hattını maçlara göre belirleyecek.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Okan Buruk'un Victor Osimhen'i forvette ilk tercih olarak belirlediği ve rakibe göre çift forvet ya da tek forvetli planı uygulayacağı belirtildi.

Haberde çift forvetli planda Dries Mertens'in, 4-2-3-1 dizilimindeki sistemde ise Mauro Icardi'nin maça yedek başlayacağı ifade edildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSLARI

Galatasaray'ın bu yaz kadrosuna kattığı isimlerden Victor Osimhen 4 maçta 2 gol ve 4 asist kaydetti.

Sarı-kırmızılı takımın yıldızı Mauro Icardi ise görev yaptığı 10 maçta 3 gol atarken 2 asist yaptı.

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Dries Mertens ise 13 maçta süre alırken 4 gol ve 2 asistle oynadı.

GALATASARAY'IN FİKSTÜRÜ

Milli ara dönüşü Galatasaray Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar bu maçın ardından 23 Ekim Çarşamba günü sahasında Elfsborg'u konuk edecek. Galatasaray, ligde bir sonraki haftada derbide Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.